Rajta Rajta Leszakadt A Pajta

Tuesday, 15-Feb-22 20:13:29 UTC

Nagyon szépen mutatja be az imént felsorolt "gondokat" és a velük járó érzelmeket. Az opening is remek, az ending szintén. Az endingben nagyon szép pasztelszín képek jelennek meg. Vélemény Ez egy borzasztó aranyos anime. De tényleg. Humoros volt, szórakoztató és nem mellesleg lekötött. Elég szórakoztató volt ahhoz, hogy feldobja a napomat. Tény, hogy nem egy hű de egyedi alkotás, de elég megható ahhoz, hogy ne hagyd félbe. A poénok jók benne, és bár a történetet leginkább a karakterek viszik, teljesen élvezhető. Erős negatívum, hogy sajnos a történet nem igazán haladt sehová. A részek követték egymást, nem is mindig kapcsolódva az előzőhöz, de a történet nem haladt - ahogyan a szerelmi szálunk sem igazán. Deazért, én szeretem ezt az animét.

Oké, oké, ezt eg ideje tervezem megírni, mivel tőlem szokatlan módon ez egy kb romantikusnak mondható, szóval igen. Végül nem igazán jutott rá időm, de mivel most épp akadt, ezért alkotok valamit~ Tonari no Kaibutsu-kun Egyéb címek Teljesen szokatlan módon, én előbb ismertem az angol címét, mint az eredetit. Ez a cím a "My Little Monster", valamint egy másik - szintén angol - cím a "The Monster Next Door". Történet Mizutani Shizuku folyamatosan tanul. Számára ez a legfontosabb, és nem bánja, hogy emiatt nincs ideje semmi másra. Osztálytársait könnyedén ignorálja és még sosem volt egy igazi barátja sem - révén, folyton egyedül van. Egy nap az osztályfőnöke megbízza a lányt azzal, hogy keresse fel a máris iskolát kerülő Yoshida Harut, és próbálja meg visszacsalogatni az iskolába - vagy legalábbis, a házit vigye el neki. Shizuku meg is érkezik Haruékhoz, ám amint a fiú meghallja - meglátja - honnan jött a lány, nemes egyszerűséggel kiveti magát az ablakon. Így hát Shizuku ott hagyja neki a tananyagot, majd teljes békességben hazaindul.

Töltsd le egyszerűen a Tonari no Kaibutsu-kun 5. rész- Yoshida Családi Gondok videót egy kattintással a indavideo oldalról. A legtöbb oldal esetében a letöltés gombra jobb klikk mentés másként kell letölteni a videót, vagy ha már rákattintottál és elindul a videó akkor használd a böngésző menüjét a fájl -> oldal mentése másként. Tonari no Kaibutsu-kun 5. rész- Yoshida Családi Gondok indavideo videó letöltése ingyen, egy kattintással.

5 hozzászólás barbikaunatkozik 2020. február 27., 13:40 Harmatgyenge semmi volt az egész. A történetben semmi újító szándék, a karakterek sablonosak. Csupán annyi fordulat volt benne, hogy most a főszereplő aranyifjúnk lett az infantilis, naiv karakter (már amikor a szokásos agresszív hullám nem sodorja magával), míg a főhősnő a mogorva, szótlan jégcsap. A vígjátékszál nem működik, a poénok laposak, a romantika (ez esetben) sajnos nem elég csöpögős, hogy mentsen legalább valamit. A zenei aláfestésből csupán a romantikus vagy éppen drámainak szánt téma volt az egyetlen értékelhető, a grafika pedig jócskán hagyott kivetnivalót maga után. Ami a történetvezetést illeti, csak nekem volt olyan érzésem, hogy az egész összecsapott és még ráadásul az ingadozása miatt nem igazán képes beszippantani? Egyedül a baráti szál lett az, ami miatt ilyen magasra értékeltem ezt az anime-t. Voltak nagyon szép jelenetek ezen a téren összetartásról, segítségről, örömről. De azért néha ebbe is belerondított az elkerülhetetlen "harmadik fél" effektus.

  1. Tonari no kaibutsu kun 5 rész price
  2. Tonari no Kaibutsu-kun 5.rész- Yoshida Családi Gondok - indavideo.hu
  3. A bosszú csapdájában 31 rész magyarul videa
  4. Színezd ki és rajzolj te is currently configured
  5. Tonari no kaibutsu kun 5 rész video

Alig pár perccel később Haru letámadja a semmiből, majd kérdőre vonja, s aht feltételezi, hogy a sulinak kémkedik. Rövidke beszélgetésük eredménye az lesz, hogy Haru eldönti, hogy Shizuku az ő legjobb barátja. Egyéb • Az anime a 2012-es őszi szezonból szökött, csupán 13 rész + 1 OVA. •Főszereplőink már az első részben könnyedén túljutnak a szerelmi vallomáson és az első csókon. •Nagoyának van seiyuu-ja. Nagoya az alábbi képen látható⬇️ Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image. • Természetesen ebben az animében is vannak a főszereplőink szerelmi kapcsolatába bezavaró tényezők, név szerint Yamaken - akit amúgy én bírok - és Ooshima-san. •A történet a karakterek belső érzelemvilágára fókuszál, tehát helyet kap a barátság, a szerelem keresése, valamint egymás elfogadása, a beilleszkedés, illetve annak gondjai. A kivitelezésről pár szóban Az anime rajzolása igazán remek, a karakterek aranyosak, bar némelyikük kissé kidolgozatlan, de ennek ellenére is szerethetőek.

Tonari no Kaibutsu-kun 1. rész videók Itt találhatod azokat a videókat amelyeket már valaki letöltött valamely oldalról az oldalunk segítségével és a videó címe tartalmazza: Tonari no Kaibutsu-kun 1. rész A videókat megnézheted vagy akár le is töltheted, a letöltés nagyon egyszerű, és a legtöbb készüléken működik.

sigmabattlegrounds.com, 2024 | Sitemap